my dog learned polymorphism*
The moose likes Tomcat and the fly likes URL goes off and inaccesible Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Murach's Java Servlets and JSP this week in the Servlets forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "URL goes off and inaccesible" Watch "URL goes off and inaccesible" New topic
Author

URL goes off and inaccesible

Vani Bhat
Greenhorn

Joined: Oct 28, 2004
Posts: 15
HI,

I have Tomcat4.1.31 , Apache2 with JDK1.4 version. These are integrated through ModJk2 connector. I can access the URL and everyday I get this error and the URL will not be accessible and I need to restart both apache and tomcat. Not able to figure out where the problem is. Can somebody help me with this.


I am getting this error in mod_jk_log


[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (783)]: ERROR: can't receive the response message from tomcat, network problems or tomcat is down (63.105.186.245
:8009), err=-145
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (1250)]: Tomcat is down or network problems. No response has been sent to the client (yet)
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (1449)]: ERROR: Receiving from tomcat failed, recoverable operation. err=0
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (1468)]: sending request to tomcat failed in send loop. err=0
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_connect.c (136)]: Into jk_open_socket
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_connect.c (143)]: jk_open_socket, try to connect socket = 7 to 63.105.186.245:8009
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_connect.c (159)]: jk_open_socket, after connect ret = 0
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_connect.c (168)]: jk_open_socket, set TCP_NODELAY to on
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_connect.c (185)]: jk_open_socket, return, sd = 7
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (701)]: In jk_endpoint_t::ajp_connect_to_endpoint, connected sd = 7 to 63.105.186.245:8009
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (737)]: sending to ajp13 #285
[Thu Oct 28 08:00:15 2004] [jk_ajp_common.c (1035)]: ajp_send_request 2: request body to send 0 - request body to resend 0



Also if I restart Tomcat and apache2 then it starts working fine. I think after some particular hours of idle time this problem reoccurs.

Please help me and let me know about this strange behaviour.

Thanks,
Vani
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: URL goes off and inaccesible
 
Similar Threads
JBoss Clustering
getting apache 2 to work with tomcat 4.1.27
Apache 2.x + Tomcat 4.x + Load Balancing
Problem connecting to tomcat via Apache..........
Apache/Tomcat strange behavior