• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

War Deployment Problem in Tomcat

 
Ramesh Kumar
Ranch Hand
Posts: 33
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am the user of Tomcat 5.0.28. I am facing a problem. When i deploy war in the tomcat server and trying to access the application it is working fine.

But when i redeploy while the Tomcat is running, The war file is deployed but i am getting connection problem with the application. As serached for this kind of problem in Net all of them are telling that set unpackWARs="true" autoDeploy="true". I did the same.

I am pasting Host entry below :

<Host name="localhost" debug="0" appBase="webapps"
unpackWARs="true" autoDeploy="true"
xmlValidation="false" xmlNamespaceAware="false">

And my Context entry is like the following:


<Context path="/glaxo" docBase="glaxo.war" reloadable="true">

<Logger className="org.apache.catalina.logger.FileLogger" prefix="gskpilotlog" directory="C:/Program Files/Apache Software Foundation/Tomcat 5.0/logs/" suffix=".log" timestamp="true"/>

<Resource name="jdbc/asprotocol" auth="Container" type="javax.sql.DataSource"/>
<ResourceParams name="jdbc/asprotocol">
<parameter>
<name>factory</name>
<value>org.apache.commons.dbcp.BasicDataSourceFactory</value>
</parameter>

<parameter>
<name>driverClassName</name>
<value>oracle.jdbc.driver.OracleDriver </value>
</parameter>
<parameter>
<name>url</name>
<value>jdbc racle:thin:@amit:1521:sford</value>
</parameter>
<parameter>
<name>username</name>
<value>asdemo</value>
</parameter>
<parameter>
<name>password</name>
<value>asdemo</value>
</parameter>
<parameter>
<name>maxActive</name>
<value>100</value>
</parameter>
<parameter>
<name>maxIdle</name>
<value>10</value>
</parameter>
<parameter>
<name>maxWait</name>
<value>-1</value>
</parameter>
<parameter>
<name>removeAbandoned</name>
<value>true</value>
</parameter>
<parameter>
<name>removeAbandonedTimeout</name>
<value>60</value>
</parameter>
<parameter>
<name>logAbandoned</name>
<value>true</value>
</parameter>
</ResourceParams>
</Context>



Please solve my problem.



Thanks and Regards,

Ramesh Kumar.J
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic