This week's giveaway is in the Android forum.
We're giving away four copies of Android Security Essentials Live Lessons and have Godfrey Nolan on-line!
See this thread for details.
The moose likes Tomcat and the fly likes i have installed Apache Web Server..... Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "i have installed Apache Web Server....." Watch "i have installed Apache Web Server....." New topic
Author

i have installed Apache Web Server.....

Miguel Enriquez
Ranch Hand

Joined: Mar 13, 2004
Posts: 94
hi all

i have installed apache web server in my windows xp, are running good, i try in a Internet Explorer Window: http://localhost
and i see the start Apache Web page, then i try install chilli Sun 4.0 but when ask me: Choose a Web server, not list my Apache Web Server, i pick up the button: Show installed Web Servers but again not Say any web server, i too try pick up the button Browse for local web server, and i choose the file:

C:\Program Files\Apache Group\Apache2\conf\httpd.conf

and same result i cant continue with the installation, any advice???


thanks
Christophe Verré
Sheriff

Joined: Nov 24, 2005
Posts: 14687
    
  16

i try install chilli Sun 4.0

What is this ?


[My Blog]
All roads lead to JavaRanch
Miguel Enriquez
Ranch Hand

Joined: Mar 13, 2004
Posts: 94
http://www.sun.com/software/chilisoft/
Christophe Verré
Sheriff

Joined: Nov 24, 2005
Posts: 14687
    
  16

Thanks. I didn't know that soft.

You should check that the version of Apache you have installed is supported.
It should be Apache 1.3.31 DSO, 2.0.52 DSO.
Miguel Enriquez
Ranch Hand

Joined: Mar 13, 2004
Posts: 94
i have Apache 2.0.54


not work?

thanks
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
 
subject: i have installed Apache Web Server.....
 
Similar Threads
Eclipse: can't view default Tomcat home page
Tomcat WebMaster Needed
JForum is not working with the IP address
Tomcat 6, Eclipse and 404 errors oh my!
Trouble with IPlanet WebServer 6.0 sp2 on Win2K