GeeCON Prague 2014*
The moose likes Tomcat and the fly likes App fine in WebLogic, not in Tomcat Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "App fine in WebLogic, not in Tomcat" Watch "App fine in WebLogic, not in Tomcat" New topic
Author

App fine in WebLogic, not in Tomcat

Jarrod Mennuobe
Greenhorn

Joined: Oct 05, 2005
Posts: 20
I'm working with Tomcat 5.5.17 on Win2K using JDK 1.5.0_07. I've got a Struts / Hibernate app that I'm trying to deploy.

It deploys and runs fine in WebLogic 8.1.3, no problem.

However, when I try to load it on Tomcat and access the first JSP page I get this error in the browser:



I've checked the Tomcat logs and there is nothing in there. Even if I reload the page to get the error several times, Tomcat does not provide any details in the logs.

I've checked to make sure that web.xml and struts-config.xml are valid. As far as I can tell, they are. It seems that they should be valid because the app works fine in WebLogic.

Has anyone seen this behavior before? Any hints on troubleshooting?

Thanks,

J
Ben Souther
Sheriff

Joined: Dec 11, 2004
Posts: 13410

Where have you put all the 3rd party jars (struts.jar, etc...)?


Java API J2EE API Servlet Spec JSP Spec How to ask a question... Simple Servlet Examples jsonf
Jarrod Mennuobe
Greenhorn

Joined: Oct 05, 2005
Posts: 20
Thanks for the reply.

WEB-INF\lib

By the way, I'm using an exploded deployment -- deploying an open directory instead of a .war file.
 
GeeCON Prague 2014
 
subject: App fine in WebLogic, not in Tomcat