aspose file tools*
The moose likes Ranch Office and the fly likes Search not working properly Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » This Site » Ranch Office
Bookmark "Search not working properly" Watch "Search not working properly" New topic
Author

Search not working properly

John Wetherbie
Rancher

Joined: Apr 05, 2000
Posts: 1449
Tried to do a search on the JSP & Servlet forum only and received results back from all the forums. I am assuming this is a UBB problem so I'm going out to infopop.com to see what I can find out.
John


The only reason for time is so that everything doesn't happen all at once.
- Buckaroo Banzai
John Wetherbie
Rancher

Joined: Apr 05, 2000
Posts: 1449
OK,
Now I'm not so sure this is a UBB problem. I'm using UBB on a project at work and ran some forum specific searches on the site we are maintaining/developing. They all worked correctly.
Anyone have any ideas on this?
John
Frank Carver
Sheriff

Joined: Jan 07, 1999
Posts: 6920
I'm afraid search is mildly screwed at the moment. You'll fins that your search didn't actually return all hits from all threads, just some which weren't from the thread you asked for. You would probably get more hits from an "all threads" search.
This should be fixed on the next software upgrade.


Read about me at frankcarver.me ~ Raspberry Alpha Omega ~ Frank's Punchbarrel Blog
John Wetherbie
Rancher

Joined: Apr 05, 2000
Posts: 1449
I may have a later version at work since we just got it a few weeks ago. We have had to change a few things to make it work as we need it to.
Noticed that the SearchIn and ForumChoice params being passed to search.cgi are set to ALL. Maybe someone can look at where this is happening and hack a fix?
John
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
 
subject: Search not working properly