aspose file tools*
The moose likes Tomcat and the fly likes ClassFormatError on setAttribute() Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Tomcat
Bookmark "ClassFormatError on setAttribute()" Watch "ClassFormatError on setAttribute()" New topic
Author

ClassFormatError on setAttribute()

Elliot Katz
Greenhorn

Joined: Jun 17, 2008
Posts: 1
I am running Tomcat 5.5.26 on Windows2000.
Whenever I try to set a Context attribute from my service (doGet) method, I get the exception listed below.
If I set the attribute from a ServletContextListener, it doesn't happen.
Has anyone ever seen this?
Thanks for any help you can provide.


java.lang.ClassFormatError: Invalid constant pool index 63 in class file ekatz/testing/TestAttr
java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:620)
java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:124)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.findClassInternal(WebappClassLoader.java:1853)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.findClass(WebappClassLoader.java:875)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1330)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1209)
org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:117)
org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:174)
org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:874)
org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:665)
org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:528)
org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThread.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:81)
org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:689)
java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: ClassFormatError on setAttribute()