This week's book giveaway is in the Clojure forum.
We're giving away four copies of Clojure in Action and have Amit Rathore and Francis Avila on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Clojure in Action this week in the Clojure forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Tomcat 6 on Vista Ultimate 64

 
Spongebob Squarepants
Greenhorn
Posts: 1
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I have been trying for hours to get tomcat 6.0.18 working on Vista Ultimate 64. I have been searching dofferent forums and help topics to get this working and have tried changing the connectors, altering config files, running batch scripts, removing and re-installing and the list continues but essentially what happens is that the Service won't start it tries if I click start on the configuration screen but fails without actually giving an error. If I try and manually start the service from the control pannel I get an error that says the service cannot start because of a non-specific error 0. (not sure if thats a windows error or a Tomcat one)

I doubt if this is just a 64bit windows issue because I can happily install and run Tomcat 6 on my WindowsXP x64 pc just not on Vista.

does anyone have any ideas on how to resolve this.

Thanks

David
 
Rene Larsen
Ranch Hand
Posts: 1179
Eclipse IDE Mac OS X
  • 0
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I don't know if this is a solution on YOUR problem:

Tomcat error in Vista
[ October 10, 2008: Message edited by: Rene Larsen ]
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic