Meaningless Drivel is fun!*
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes Can't Get SSL/HTTPS To Work Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "Can Watch "Can New topic
Author

Can't Get SSL/HTTPS To Work

Anthony Watson
Ranch Hand

Joined: Sep 25, 2003
Posts: 327
I'm trying to get HTTPS to work for my JBoss/Tomcat. I generated a key store and also did the following but it does not work.

I added to C:\java\jboss-3.2.1_tomcat-4.1.24\server\default\deploy\jbossweb-tomcat.sar\META-INF\jboss-service.xml the following:



I know that I need to add something like the following somewhere, but I don't know where:



Please give me some guidance on this. I am using JBoss 3.2.1. Any help would be greatly appreciated as I am feeling like and like and like
[ July 08, 2004: Message edited by: Anthony Watson ]

Anthony W.<br />MCP, SCJP 1.4, SCJD, SCWCD 1.3, SCWCD 1.4, SCBCD
Anthony Watson
Ranch Hand

Joined: Sep 25, 2003
Posts: 327
After much torture, I figured out that JBoss was failing to start properly because it couldn't find the keystore. To enable https/ssl, you just need to create a keystore. I put mine in jboss-3.2.1_tomcat-4.1.24\server\default\conf. Then, go to the jboss-3.2.1_tomcat-4.1.24\server\default\deploy\jbossweb-tomcat.sar\META-INF file and insert the following xml below the regular http connector xml:
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Can't Get SSL/HTTPS To Work
 
Similar Threads
Client-cert authentication
Accessing an MBean in JCAPS
JNDI Port number issue while strating JBoss server 4.2.2.GA
Using EJB exposed as a service on SSL
Configure https