aspose file tools*
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes Jsp is compiled but getting empty blank page Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Soft Skills this week in the Jobs Discussion forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "Jsp is compiled but getting empty blank page" Watch "Jsp is compiled but getting empty blank page" New topic
Author

Jsp is compiled but getting empty blank page

Sirajudeen Mohamed
Greenhorn

Joined: Jun 01, 2005
Posts: 20
Hi,
In Jboss, when i invoke any jsp file, am getting a blank page with the source as <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>

I searched for .class file of that jsp, its there in jboss\work\jboss.web\localhost\<my app name>\org\apache\jsp\*.class

Any help would be appreciated.

Thanks
Siraj
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal

Joined: Jan 10, 2002
Posts: 61754
    
  67

Moved to the JBoss foum.


[Asking smart questions] [Bear's FrontMan] [About Bear] [Books by Bear]
Jon Christensen
Greenhorn

Joined: Apr 14, 2003
Posts: 21
I am seeing the exact same situation as above only on certain JSP's that are very similar to other JSP's that work fine.

Has anyone else seen this? Can you point me where to look for a solution? I've been stuck on this for a few weeks now.

Thanks,

Jon
graham king
Ranch Hand

Joined: Dec 30, 2004
Posts: 133
Originally posted by Sirajudeen Mohamed:

I searched for .class file of that jsp, its there in jboss\work\jboss.web\localhost\<my app name>\org\apache\jsp\*.class


I think I've seen a similar situation when my newly compiled jsp class is not listed correctly in the web.xml


write, revise, re-write, revise, again...<br />write, revise, re-write, revise, again...
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Jsp is compiled but getting empty blank page