wood burning stoves 2.0*
The moose likes JBoss/WildFly and the fly likes Eclipse3.2 gives NoInitialContextException at the client? Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Android Security Essentials Live Lessons this week in the Android forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » JBoss/WildFly
Bookmark "Eclipse3.2 gives NoInitialContextException at the client?" Watch "Eclipse3.2 gives NoInitialContextException at the client?" New topic
Author

Eclipse3.2 gives NoInitialContextException at the client?

Ashimashi Kabashi
Ranch Hand

Joined: Sep 11, 2006
Posts: 84
Dear Ranchers

i am using eclipse 3.2 with Jboss AS to make a simple EJB and I am getting the following exception

when I test it on a Java Application.
I have tested it on a browser and everything works fine, so I guess I have all the environment variables right.
I have also tried to run it with

but without luck.
Jeanne Boyarsky
internet detective
Marshal

Joined: May 26, 2003
Posts: 30138
    
150

Ashimashi,
I think you might get more useful answers in the JBoss forum where people will know about connecting to JBoss. I'll move this there for you.

Someone can move it back to IDEs if it winds up being more about Eclipse.


[Blog] [JavaRanch FAQ] [How To Ask Questions The Smart Way] [Book Promos]
Blogging on Certs: SCEA Part 1, Part 2 & 3, Core Spring 3, OCAJP, OCPJP beta, TOGAF part 1 and part 2
Jaikiran Pai
Marshal

Joined: Jul 20, 2005
Posts: 9960
    
163

Ashimashi,

Have a look at I Get NoInitialContextException. How do i fix it?. In short, you will have to place a jndi.properties file, containing the appropriate entries, in the client's classpath.


[My Blog] [JavaRanch Journal]
Ashimashi Kabashi
Ranch Hand

Joined: Sep 11, 2006
Posts: 84
thanks jai..
I got wat I was looking for
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Eclipse3.2 gives NoInitialContextException at the client?
 
Similar Threads
Java client calling ssl web service on WAS7
Cant get reference to Queue
how to pass credentials (password/uderid) when using proxies
Proxy confirmation
Axis 1.1 and Proxy??