Win a copy of Mesos in Action this week in the Cloud/Virtualizaton forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

iPlanet 6 and JSP

 
Wong Kok Choy
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

I'm trying to deploy a JSP based webpage on iPlanet WebServer 6.0. However, I seem to be having no luck at all with JSP pages. With normal HTML pages, it works fine. However, when I put in just a simple JSP page for example, just to print something on the screen, all I get is HTTP 500 Internal Server Error. I was wondering if there's any particular setting which I might have missed out?

Hope to hear from you all soon regarding this..thanks in advance everyone..
 
Wong Kok Choy
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all, I managed to get the JSP page to run. However, in my code, I have a line which is:

<%@ page contentType="text/html; charset=big5" %>

From what I can see the error log indicates a problem with the big5 charset. When I remove this line the page displays properly. Do I need to get some sort of language pack to solve this issue?
 
Malhar Barai
Author
Ranch Hand
Posts: 399
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Wong Kok Choy:
Hi all, I managed to get the JSP page to run. However, in my code, I have a line which is:



How did u manage to make it work...??..I m still unable to do it...

TIA
MB
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic