aspose file tools*
The moose likes Other Java Products and Servers and the fly likes Question on GlassFish Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login
JavaRanch » Java Forums » Products » Other Java Products and Servers
Bookmark "Question on GlassFish" Watch "Question on GlassFish" New topic
Author

Question on GlassFish

Melinda Savoy
Ranch Hand

Joined: Jun 21, 2005
Posts: 387

I don't know if anyone has knowledge about Sun's App Server and the use of the GlassFish plugin in Eclipse or not.

If so, I have a question. Per the glassfish startup guide, I read that after I got my server up and running and put the EAR file in the autodeploy folder that my project should begin. I am just getting 404 errors.

We are currently working with JBoss app server and we're finding it to be a royal pain to work with. It's hard to get answers to questions either on the forum or anywhere else for that matter.

At any rate, any suggestions or direction would be greatly appreciated.

Regards.
Kai Witte
Ranch Hand

Joined: Jul 17, 2004
Posts: 356
hello,

the information you gave us is not sufficient to say for sure where the problem is.

First check in the admin web interface if the deployed application is shown there. Maybe it will also show the context root. Is it the same one you tried?

Did you use the right port? Glassfish runs many HTTP servers with different purposes simultaneously on different ports. I think the default server for your own web applications uses port 3370, so yourwebapp would be at http://yourserver:3370/yourwebapp/

Did you set the correct content-root in the application.xml? Here is an example:


You could also try to deploy the war only first. That doesn't help so much for debugging, though.

Kai
[ February 22, 2007: Message edited by: Kai Witte ]

Kai Witte's business website Kai Witte's private homepage
Melinda Savoy
Ranch Hand

Joined: Jun 21, 2005
Posts: 387

Kai,

Thanks for the info. I am new to setting up an app server and did not have the addl info to give you because I did not know that I had to setup an XML file. I did not see this info either in the setup guide.

I will try what you've suggested and hopefully it will work.

Thank you for your time and reply.
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Question on GlassFish