aspose file tools*
The moose likes Other Java Products and Servers and the fly likes Not able to start sun app server CLI156 error. Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Java 8 in Action this week in the Java 8 forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Other Java Products and Servers
Bookmark "Not able to start sun app server CLI156 error." Watch "Not able to start sun app server CLI156 error." New topic
Author

Not able to start sun app server CLI156 error.

scart scott
Greenhorn

Joined: Jan 08, 2008
Posts: 13
When i'm trying to start my sun app server through
programs->sunmicrosystems->appserver->start default server
it is throwing



Is the server started and i'm not able to start the admin console?
Then what could be done to rectify it?
scart scott
Greenhorn

Joined: Jan 08, 2008
Posts: 13
Dear dudes,
I've tomcat5.5 running in http port 8080 so i changed my port no to 8090 by editing the domain.xml.
Even then i'm not able to run my server.
The following is cropping up in my server.log file:


have anyone undergone this problem and fixed it, if so, could anyone tell me how to fix this issue?

Regards

[ UD: added linebreaks ]
[ April 13, 2008: Message edited by: Ulf Dittmer ]
scart scott
Greenhorn

Joined: Jan 08, 2008
Posts: 13
Dear dudes,
Sorry i included the server.log file but i forgot to mention the error .
When i'm trying to run the sun app server i'm getting


in my server .log file


Has anyone encountered this problem previously, if yes, how you fixed it and please reply.
Regards.

[ UD: added linebreaks ]
[ April 13, 2008: Message edited by: Ulf Dittmer ]
mara thamizhan
Ranch Hand

Joined: Jul 05, 2006
Posts: 74
could anyone please reply.
mara thamizhan
Ranch Hand

Joined: Jul 05, 2006
Posts: 74
could anyone please reply.

Regards.
mara thamizhan
Ranch Hand

Joined: Jul 05, 2006
Posts: 74
why none is replying?
Maris Orbidans
Ranch Hand

Joined: Mar 08, 2004
Posts: 149
Simply reinstall it.
K. Tsang
Bartender

Joined: Sep 13, 2007
Posts: 1973
    
    7

another possibility is if you have tomcat installed and running, then running sun app server ... sun app server will not start because both uses port 8080 by default. I suspect the other way round is also true.


K. Tsang JavaRanch SCJP5 SCJD/OCM-JD OCPJP7
Freddy Wong
Ranch Hand

Joined: Sep 11, 2006
Posts: 959


Keystore was tampered with, or password was incorrect

Check in the $GLASSFISH_HOME/domains/domain1/config whether you've changed the keystore password. By default, it's "changeit".

Also make sure the port isn't being used.

Hope this helps.


SCJP 5.0, SCWCD 1.4, SCBCD 1.3, SCDJWS 1.4
My Blog
 
I agree. Here's the link: http://aspose.com/file-tools
 
subject: Not able to start sun app server CLI156 error.
 
Similar Threads
starting default server
J2EE application server
Basic question while installing help please
GlassFish: CLI156 Could not start the domain domain1
getting this error when starting sun server 9.1