Granny's Programming Pearls
"inside of every large program is a small program struggling to get out"
JavaRanch.com/granny.jsp
The moose likes Other Java Products and Servers and the fly likes Bug in the installation java_ee_sdk-5_05 on Windows Vista Big Moose Saloon
  Search | Java FAQ | Recent Topics | Flagged Topics | Hot Topics | Zero Replies
Register / Login


Win a copy of Java 8 in Action this week in the Java 8 forum!
JavaRanch » Java Forums » Products » Other Java Products and Servers
Bookmark "Bug in the installation java_ee_sdk-5_05 on Windows Vista" Watch "Bug in the installation java_ee_sdk-5_05 on Windows Vista" New topic
Author

Bug in the installation java_ee_sdk-5_05 on Windows Vista

Jose Alvarez de Lara
Ranch Hand

Joined: May 10, 2008
Posts: 92
I have downloaded java_ee_sdk-5_05-windows.exe to install the applications server on Windows Vista. I have followed all the steps at the installation, and it worked ok.

But when I start up the AppServer I find two problems:

1.- The console shows,


2.- The server.log shows,




I think the issue is exposed on Bug ID:6402335 (http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=6402335)
where I found as follows:

Simple fix is to just remove the setReuseAddress from socket service code.


Any help about what does it mean.

Thanking in advance,
Jose Alvarez de Lara
Jose Alvarez de Lara
Ranch Hand

Joined: May 10, 2008
Posts: 92
Problem resolved. You can see the solution in Sun URL
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
 
subject: Bug in the installation java_ee_sdk-5_05 on Windows Vista
 
Similar Threads
Running glass fish gives CLI 156 error
error starting web application in glassfish
glassfish-v2 server unable to start on win-vista
Queue creation problem with deploying ear
Glassfish CLI156 Could not start the domain domain1 error