• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
  • Martin Vashko
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • salvin francis
  • Piet Souris

VA 4.0 client with EMSERVER 7.0 problem?

 
Ranch Hand
Posts: 40
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I installed VisualAge 4.0 in my client machine and connected to
emserver 7.0 repository.
Then When I tried to open applet in visual composition.It is giving error i.e
java.lang.nosuch method error. method bean info not found.
and I can't open the websphere test environment also.it is opening debugger screen.Could anybody please give me the solution.

Thanks in advance
vijay
 
Ranch Hand
Posts: 300
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
upgrade to 7.1
 
I carry this gun in case a vending machine doesn't give me my fritos. This gun and this tiny ad:
Java file APIs (DOC, XLS, PDF, and many more)
https://products.aspose.com/total/java
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!