• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Martijn Verburg
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

Ant does not work in Eclipse

 
Ranch Hand
Posts: 63
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,
I am using Eclipse 2,1,1 with AntView 2.2.9. In my project, as it gave to perceive, I am using a build.xml of the Ant. My problem is this: In AntView window I click in any of targets to run and nothing happens. What it is happening? It would be some configuration error? I thank any reply.
Thanks,
 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I haven't tried Ant View, but I've tried the Planty plugin. Its an editor for editing Ant build.xml files and you can get code completion when editing your build.xml.
See http://eclipse-plugins.2y.net/eclipse/plugin_details.jsp?id=177
Good Luck
 
Author
Posts: 142
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator

Originally posted by Kenn Sano:
I haven't tried Ant View, but I've tried the Planty plugin. Its an editor for editing Ant build.xml files and you can get code completion when editing your build.xml.


Eclipse 2.1 has full Ant support with the equivalents of AntView and Planty built in. It could be that the older plugins you have installed are interfering with the built-in versions. I'd suggest removing the plugins and see if that works any better for you.
 
I am a man of mystery. Mostly because of this tiny ad:
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic