Win a copy of TDD for a Shopping Website LiveProject this week in the Testing forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

Failed to load servlet: java. lang. ClassNotFoundException: img

 
Greenhorn
Posts: 27
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I just started work at a new client. I am using RAD 6.0 for development and testing. I see quite a lot of messages similar to the following when running the WebSphere 5.0 Test Environment. What is the server attempting to load that it cannot find here? Note that this is a really old web application and that File serving is enabled as is Serve servlets by classname. I suspect one of these options is the cause of the errors I am seeing.
 
The world's cheapest jedi mind trick: "Aw c'mon, why not read this tiny ad?"
Free, earth friendly heat - from the CodeRanch trailboss
https://www.kickstarter.com/projects/paulwheaton/free-heat
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic