• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

ejbjar in build.xml throws error

 
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
Using ant 1.5.1. and facing the following problem when i run the command ant on my dos prompt.
BUILD FAILED
file:C:/jakarta-ant-1.5.1/bin/build.xml:10: Please set the property 'websphere.home' in your buildfile.
Here goes the build.xml...
<project name="admin" default="test">
<property name="was4.home" value="C:\WebSphere\AppServer"/>
<property name="webpshere.home" value="${was4.home}"/>
<property name="build.class" value="C:\playpen\ejbModule"/>
<property name="dist.server" value="C:\playpen\bin"/>

<target name="test">
<ejbjar srcdir="${build.class}" descriptordir="${build.class}/Meta-inf" destdir="${dist.server}">
<include name="*-ejb-jar.xml"/>
<include name="Manifest.mf"/>
<websphere dbvendor="DB2UDBOS390_V6" ejbdeploy="true" oldCMP="false" tempdir="/tmp" destdir="${dist.server}">
<wasclasspath>
<pathelement location="${was4.home}/deploytool/itp/plugins/org.eclipse.core.boot/boot.jar"/>
<pathelement location="${was4.home}/deploytool/itp/plugins/com.ibm.etools.ejbdeploy/runtime/batch.jar"/>
<pathelement location="${was4.home}/lib/xerces.jar"/>
<pathelement location="${was4.home}/lib/ivjejb35.jar"/>
<pathelement location="${was4.home}/lib/j2ee.jar"/>
<pathelement location="${was4.home}/lib/vaprt.jar"/>
</wasclasspath>
</websphere>
</ejbjar>
</target>
</project>
Can anyone say, what mistake am i doing in the above piece of code?
Thanks in advance
Regards
Suren
 
Sheriff
Posts: 3036
12
Mac IntelliJ IDE Python VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
You misspelled websphere when you set the property. It's spelled webpshere.
We have nothing to sphere, but spheres themselves.
-- Walt Kelly
 
Think of how dumb the average person is. Mathematically, half of them are EVEN DUMBER. Smart tiny ad:
Free, earth friendly heat - from the CodeRanch trailboss
https://www.kickstarter.com/projects/paulwheaton/free-heat
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic