• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

error in run Ant in Jwsdp1.3

 
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
My sys: win 98, j2sdk 1.4,2_01, jwsdp 1.3(Java Web Services Developer Pack 1.3)
Problem: Can not use the new version of Ant. Error message I got is "ANT_HOME is set incorrectly or ant could not be located. Please set ANT_HOME."

1. I installed Ant 1.6 beta moths ago and runs fine.
2. After I installed jwsdp-1.3 and set my environment variables in <autoexec.bat> like follows:

3. Then, I restarted my pc and opened MS Dos window to check those environment varialbe, I got this:


4. When I try to use ant, error message come out


Does this problem caused by long filename, which is "appathc-ant"? If I change this one to a short, 8.3 path, such as "Ant", will I run into trouble while run jwsdp1.3 samples? How many setting I need to change when I run web service applications?

Any comments will be very helpful. Thanks
[ May 15, 2004: Message edited by: Aiping Zhou ]
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic