Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

Problems Running ANT target.

 
Ranch Hand
Posts: 102
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Hi,

I am doing a fresh installation on my computer. I have installed J2SE5.0, Eclipse3.2, and Tomcat5.2. Everything worked fine, that is, my previous deployed applications on Tomcat are running smootly. Next step was to install Ant(6.5) so that I can use Ant for my projects.

I installed Ant on C:\Progra~1\Ant\apache-ant-1.6.5. I then set the Environment Variables As follows:

JAVA_HOME=C:\Progra~1\Java\jdk1.5.0_06
ANT_HOME=C:\Progra~1\Ant\apache-ant-1.6.5
PATH=%PATH%;%ANT_HOME%\bin;%JAVA_HOME%\bin;... (... refers to other variables).

Now, I try to run an ant target from Eclipse. When I do so, as soon as the target needs to compile it throws me an error as follows:



I can not understand what I have wrong since I have follows some tutorials over the internet that do not describe anything that I did not already do. I am not really sure if it is an Ant problem. However Javac works fine from TextPad, etc.

Thanks for any answers.
Sim085
[ September 28, 2006: Message edited by: Simon Joseph Aquilina ]
 
author and iconoclast
Posts: 24203
43
Mac OS X Eclipse IDE Chrome
 
Looky! I'm being abducted by space aliens! Me and this tiny ad!
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic