• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Henry Wong
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Al Hobbs
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

websphere test environment

 
Ranch Hand
Posts: 247
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I have got some problems when I want to test my web projects under Websphere Studio 5.
the WebSphere V5.0 test environment stops abruptly its execution with this following error messge on the console:


java.lang.NoClassDefFoundError: and
Exception in thread "main"


What's wrong? How may I fix this?
I would be very grateful for any help,
Regards,
Cyril.
 
cyril vidal
Ranch Hand
Posts: 247
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I've fixed it.
I've checked my system's PATH statement and deleted the trailing
slash.
All runs well now...
Regards,
Cyril.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic