This week's book giveaway is in the JDBC and Relational Databases forum.
We're giving away four copies of Murach's MySQL and have Joel Murach on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Murach's MySQL this week in the JDBC and Relational Databases forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Problem in starting application server

 
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I downloaded the J2EE sdk from the sun website and everytime I start it I get this message in domain console window:

Starting Domain domain1, please wait.
Log redirected to C:\Sun\AppServer\domains\domain1\logs\server.log.
Domain domain1 failed to startup. Please check the server log for more details.
CLI156 Could not start the domain domain1.

Could someone lend a hand in solving this problem. I couldn't even find any log file.
 
Ranch Hand
Posts: 380
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Check for the firewall - in your system? . Disable it for some time and then try running it. Search for log files in the installation directory.

Shivani.
 
Roshni Paul
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Shivani,

Thanks much for your reply. I had a security agent running in my PC, when I disabled it server is starting with out any issues. Thanks again.

~Rosh
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic