This week's book giveaway is in the JavaScript forum.
We're giving away four copies of Svelte and Sapper in Action and have Mark Volkmann on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Svelte and Sapper in Action this week in the JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

errors when logged into wps/myportal

 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Good Morning All,

I am new to this Forum . This is my first post. I am learning Portals using RAD 6.0, Websphere Portal V5.1 , JSR 168 Portlets .

I have installed RAD 6.0 and Webpshere Portal Server V5.1 from IBM PartnerWorld . I have tested JSR 168 Portlet application succesfully with the 5.1 test environment.

I logged into http://localhost:9081/wps/myportal
using 'wpsadmin' user. Once after the login was done , I can see some problem in the 'welcome ' label. There are Portlets like 'My Weather'.'My Stocks', 'My News','Bookmarks'.

But for 'My Weather'.'My Stocks', 'My News' portlets I can see like 'This portlet is unavailable. 'in Red

Can any one of me suggest me what might be the issue . Is there some thing wrong in installation of websphere portal server V5.1. Please suggest me .


Thanks in advance.
 
Suresh Rajasekhar
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I found the issue .

solution : go into the portal server config in rad, go to the portal tab and click on enable base portlets for administration

then restart

Thanks,
Suresh
 
author and cow tipper
Posts: 5000
1
Hibernate Spring Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the update, greenhorn.

It's kind of you to post the solution as well. Plenty of people come to posts like these that only post the problem. It's nice to share the solution as well.

-Cameron McKenzie
 
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic