Win a copy of Microservices Testing (Live Project) this week in the Spring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Henry Wong
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Al Hobbs
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

MyFaces Tomahawk latest 1.1.7-SNAPSHOT problem

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I got the following error when i try to configure my application with latest SNAPSHOT of tomahawk-1.1.7 taken from

http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/myfaces/tomahawk/tomahawk/1.1.7-SNAPSHOT/

My App Configuration is

MyFaces = 1.1.6
Tomahawk = 1.1.7-SNAPSHOT (3 July 2008)
RichFaces = 3.1.5
Facelets = 1.1.12


---------- ERROR -----------------------



---------- ERROR END ------------------

My Extension Filter mapping in web.xml is

------------ WEB.XML ---------------------





Note: When i replace the latest SNAPSHOT with a month old version of tomahawk-1.1.7-SNAPSHOT, it works perfectly fine with same web.xml. Similarly its also working with all the previous tomahawk releases.

It would be great if somebody help me out of this situation.
Kind Regards,
Umer
 
Greenhorn
Posts: 27
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I got the same problem, the strange ting is thar with tomahawk 1.1.6 works correctly then I upgrade and stop woriking..
I put the following in my web.xml to prevent this
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic