• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Spring - JPA:Hibernate trouble

 
Ranch Hand
Posts: 82
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I was just happily playing around with the settings on a few of my @Entities and now I get this error when I try to restart Tomcat. I've tried rolling back my code to when it worked, but I can't get this error to go away. Here is the error in the Tomecat log (it ocurrs just after processing the PersistenceUnitInfo). I'll post more upon request to save space. Any help please.

 
Matthew Snow
Ranch Hand
Posts: 82
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Fixed it! And I don't know how !

I've spent all day trying everything from deleting entities to rebuilding the
whole project from the ground up. I finally got it when I copied over a copy
of my pom.xml I had luckly saved on a thumb drive and did a mvn
eclipse:eclipse on my project. And now it works! There is no difference
between the two poms and I'd tried rebuilding the old pom and I hadn't made a
change to the old one in ages ... I think I'll spend tomorrow (Friday 13) in
bed .
 
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I believe that missing class is part of Doug Lea's concurrency API, if I were you, I would start here:

http://g.oswego.edu/dl/classes/EDU/oswego/cs/dl/util/concurrent/intro.html

What version of Tomcat are you using? In my personal experience there are a lot of "weird" problems with JPA on anything below 5.5.20 -- especially if you're deploying from within Eclipse.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic