• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

ejb on Weblogic7

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi ,
I am deploying a simple webservice (with an entity bean) on weblogic 7 from my own directory(for eg :- C:/test) .
To compile ejb classes and generate ejb-jar , ear files , I am using ANT . While compiling the ejb classe , i am
encountering the following error :
ejb:
[mkdir] Created dir: C:\Test\build
[mkdir] Created dir: C:\Test\build\META-INF
[copy] Copying 5 files to C:\Test\build\META-INF
[javac] Compiling 3 source files to C:\Test\build
[jar] Building jar: C:\Test\HelloEntity.jar
[java]
[java] ERROR: Error from ejbc: null
[java]
[java] java.lang.NullPointerException
[java] at weblogic.ejb20.deployer.CompositeMBeanDescriptor.getPersisten
ceUseIdentifier(CompositeMBeanDescriptor.java:1389)
[java]
[java] ERROR: ejbc found errors
[java]
[java] at weblogic.ejbc20.formatErrorsInCollection(ejbc20.java:578)
[java] at weblogic.ejbc20.runBody(ejbc20.java:467)
[java] at weblogic.utils.compiler.Tool.run(Tool.java:126)
[java] at weblogic.ejbc.main(ejbc.java:21)
[java] Exception in thread "main"
[java] Java Result: 1
Could not read Web Service deployment descriptor
I have set the classpath and it is pointing to \server\bin and the ANT which in run points to \server\lib which has
weblogic.jar .
Am i going wrong somewhere in setting the path . Pls help
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic