• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Jj Roberts
  • Al Hobbs
  • Piet Souris

Unable to take user input when using attributes in XSD.

 
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am facing a small but crucial problem while using imported xsd's.
When i introduce an element and attached to it an attribute in ProcessResponse,and deploy the BPEL,I am unable to take user Input.

ProcessRequest is same.
Process Response has 2 elements.Element1 with type string and Element2 having attribute1.
I am assigning input to element1.
Just a simple assign of receive input to reply output.
But BPEL console shows no text box to receive the input.Surprisingly,if i use anyattribute or any type other than attribute,my bpel console shows user input text box.

I have to use attributes in xsds using ref cursor.If This simple observation of assign activity is solved , i will successfully be able to take user input while using ref cursors.

Waiting For Your Response.
Thank You.
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic