Win a copy of Five Lines of Code this week in the OO, Patterns, UML and Refactoring forum!
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

weblogic-iiscluster problem !!!!!!

 
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Friends ... here is my problem scenario. If any body has ideas, pl.share them.

I have Webservices exposed on weblogic server. UI (in .NET ) accesses the webservices API on WLS.(bunch of EJBs are deployed on the WLS)
Now I thought of converting the WLS to a clustered environment. So I created 2 manged servers (on the same machine ..just to try initially). I have assigned unique port numbers to them.I tried mutlcast test .looks like the intra-cluster communication is okay.
My problem is I dont want all the requests to be forwarded to weblogic. Static pages are still served by .NET part but i need this to look at the webservice on WLS (in a clustered environment) for the dynamic content.
In non clustered environment, i used to give the webservices url in the app settings of web.config as follows and it used to work great . <add key="xcservicelib.WSRef.XCWebService" value="http://localhost:7001/CCWebModule/services/XCWebServiceSoap"/>;
Now I have two managed servers in the cluster at 8001 and 9001 ports on th e same machine.
I followed the steps to configure iis-plugin(copied the dlls to a dir c:\plug-ins) and created ini file and included the following.
WebLogicCluster=localhost:8001,localhost:9001 ConnectTimeoutSecs=20 ConnectRetrySecs=2 Debug=ON WlForwardPath=/CCWebModule/services/XCWebServiceSoap WLLogFile=c:\plug-ins\log\iisproxy.log
I tried to access using the cluster address.It does not work (UI does not find the underlying server!) Could somebody help me to properly forward request (only webservice calls !)
Thanks for your help .
 
Ranch Hand
Posts: 2713
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Closing this thread. Please post any replies here.
In the future please avoid posting the same question to multiple forums.
 
It's just like a fortune cookie, but instead of a cookie, it's pie. And we'll call it ... tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic