• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Rob Spoor
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • Carey Brown
Bartenders:

config apache server

 
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I was trying to config the apache by following the instructions in http://www.webappcabaret.com/javachina/tomcathowto.htm
When I doing step 2 in install apache, I uncomment the line by taking off all the "#" sign ( I was hestitate on doing this because there are thousand # sign there). but I did follow the instruction and use 15 mins to remove the # sign. When I try to run the apache in the start menu, the console window pops up and disappear quickly and of course my apache was not running and what I got in the http://Localhost was 406 not acceptable.

Can anyone help me out please~~~~~ Am I doing something wrong??
thanks in advance~
 
Greenhorn
Posts: 23
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I've got this result too
any suggestion??
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic