• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Problems with Websphere Portal

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi.

I'm using Websphere Portal 6.1 and I�ve created a simple portlet that encapsulates an iframe. That iframe loads an application deployed in the same server. I�ve disabled the portlet cache and I�m using the �Portal Theme� (Server Side).

I'm facing this problem:

When I execute this external system (containing many JavaScripts) the browser's processing rate gets very high. And, the more I execute these scripts, the more the browser's processing rate increases.

When I execute the system outside the Portal, this behavior is absolutely normal.

Can anybody help me?

Thanks!
[ November 18, 2008: Message edited by: F�bio Jardim ]
 
Amateurs built google. Professionals built the titanic. We can't find the guy that built this tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic