• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Unknown tag and Invalid location errors?

 
Ranch Hand
Posts: 629
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I am getting Unknown Tag(html:link) and Invalid location of tag(form) errors form the below code. Can someone tell me why this is happening?



Thanks.
 
Sheriff
Posts: 67747
173
Mac Mac OS X IntelliJ IDE jQuery TypeScript Java iOS
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Please be sure to post Struts questions in the Struts forum. I have moved this post there for you.
 
Arjun Reddy
Ranch Hand
Posts: 629
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for moving it.
 
Ranch Hand
Posts: 2908
1
Spring Java Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Your code


Are you sure this mapping of "html" prefix correct, check the uri "/WEB-INF/lib/struts-html.tld" maps to struts-html.tld in web.xml.
 
Author
Posts: 12617
IntelliJ IDE Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
AFAIK real HTML won't let you put a form tag between a </td> and a </tr>, because it would be meaningless--it's in a place where there shouldn't be any content.

Not sure about the html:link thing--is your TLD really in your /WEB-INF/lib folder? I really don't think it should be, even if it's not causing the error--/WEB-INF/lib is for libs, which a TLD isn't.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic