Win a copy of Five Lines of Code this week in the OO, Patterns, UML and Refactoring forum!
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Struts 1.0 -- iPlanet 6.5 -- Problem

 
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Hi,
I am trying to deploying my appplication on iplanet 6.5. We are using struts 1.0.
When i try to access any jsp page iPlanet is not recognizing the struts tags. I tried various options but no use.
My application works perfectly on tomcat. Could anyone let me know the possible reasons.
Do i need to make any customizations in web.xml???
This is very urgent your help is higly appreciated
Regards
Suryan Kumar
 
Sheriff
Posts: 15750
264
Mac Android IntelliJ IDE Eclipse IDE Spring Debian Java Ubuntu Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
Closing -- duplicate post.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic