• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Himai Minh

weblogic admin server down

 
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am running weblogic 10.3 admin server. The admin server will not start. The only error I have in the logs are.
####<Jan 9, 2010 5:32:13 PM EST> <Info> <WebLogicServer> <mcib1wlgt001z01> <> <main> <> <> <> <1263076333648> <BEA-000377> <Starting WebLogic Server with Java HotSpot(TM) Server VM Version 11.3-b02 from Sun Microsystems Inc.>
####<Jan 9, 2010 5:32:14 PM EST> <Info> <Management> <mcib1wlgt001z01> <> <main> <> <> <> <1263076334054> <BEA-141107> <Version: WebLogic Server 10.3 Fri Jul 25 16:30:05 EDT 2008 1137967 >
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Notice> <WebLogicServer> <mcib1wlgt001z01> <> <main> <> <> <> <1263076336429> <BEA-000365> <Server state changed to STARTING>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <WorkManager> <mcib1wlgt001z01> <> <main> <> <> <> <1263076336461> <BEA-002900> <Initializing self-tuning thread pool>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <WebLogicServer> <mcib1wlgt001z01> <> <main> <> <> <> <1263076336539> <BEA-000214> <WebLogic Server "uatAdmin" version:
WebLogic Server 10.3 Fri Jul 25 16:30:05 EDT 2008 1137967 (c) 1995, 1996, 1997, 1998 WebLogic, Inc.
(c) 1999, 2000, 2001 BEA Systems, Inc.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Notice> <Log Management> <mcib1wlgt001z01> <> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <> <> <> <1263076336632> <BEA-170019> <The server log file D:\bea103\user_projects\domains\uatDomain\servers\uatAdmin\logs\uatAdmin.log is opened. All server side log events will be written to this file.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Log Management> <mcib1wlgt001z01> <> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <> <> <> <1263076336632> <BEA-170023> <The Server Logging is initialized with Java Logging API implementation.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Diagnostics> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336711> <BEA-320001> <The ServerDebug service initialized successfully.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Store> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336804> <BEA-280050> <Persistent store "WLS_DIAGNOSTICS" opened: directory="D:\bea103\user_projects\domains\uatDomain\servers\uatAdmin\data\store\diagnostics" writePolicy="Disabled" blockSize=512 directIO=false driver="wlfileio2">
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "t3" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "t3s" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "http" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "https" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "iiop" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "iiops" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "ldap" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "ldaps" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336945> <BEA-002622> <The protocol "cluster" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336961> <BEA-002622> <The protocol "clusters" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336961> <BEA-002622> <The protocol "snmp" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336961> <BEA-002622> <The protocol "admin" is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:16 PM EST> <Info> <Server> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076336961> <BEA-002624> <The administration protocol is "t3s" and is now configured.>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <RJVM> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076337007> <BEA-000570> <Network Configuration for Channel "uatAdmin"
Listen Address :7020
Public Address N/A
Http Enabled true
Tunneling Enabled false
Outbound Enabled false
Admin Traffic Enabled true>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <RJVM> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076337007> <BEA-000570> <Network Configuration for Channel "uatAdmin"
Listen Address :7021 (SSL)
Public Address N/A
Http Enabled true
Tunneling Enabled false
Outbound Enabled false
Admin Traffic Enabled true>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <Server> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076337039> <BEA-002609> <Channel Service initialized.>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <Socket> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076337054> <BEA-000406> <NTSocketMuxer was built on Jan 13 2005 17:47:03
>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <Socket> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076337117> <BEA-000436> <Allocating 9 reader threads.>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <Socket> <mcib1wlgt001z01> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1263076337117> <BEA-000446> <Native IO Enabled.>
####<Jan 9, 2010 5:32:17 PM EST> <Info> <IIOP> <uatAdmin> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for q


Any idea why it is just sitting there?

Please help.

Thanks. BZ
 
bill zhou
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
All,
I have resolved this issue.

Thanks,

BZ
 
Bartender
Posts: 6663
5
MyEclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Can you share the solution with us
 
bill zhou
Greenhorn
Posts: 3
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
The solution is that I copied config.xml from a server in the same cluster to this failed server and started the admin server.

Bill
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
MyEclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Bill
 
Does this tiny ad smell okay to you?
Free, earth friendly heat - from the CodeRanch trailboss
https://www.kickstarter.com/projects/paulwheaton/free-heat
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic