• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Weird ClassCastException in Weblogic's 10.0 Foreign JMS Server targeted at IBM MQ v7

 
Ranch Hand
Posts: 38
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

I have configured access to IBM MQ as a Foreign JMS Server in Weblogic. It works OK - messages are forwarded from Weblogic to MQ, but after the first message is sent I have the following in the logs happening exactly every 2 minutes, even though the application is not doing anything:



Anybody know what the heck that might be about?

Thanks a lot
 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Dmitry,
Could you fix this error? I have the same problem using Weblogic 9.2 Foreign JMS Server and IBM MQ v7.
I want to publish a message from ALSB 2.6.1 using a Business Service and JMS transport

thanks and regards,
Pablo
 
If tomatoes are a fruit, then ketchup must be a jam. Taste this tiny ad:
a bit of art, as a gift, that will fit in a stocking
https://gardener-gift.com
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic