Win a copy of Java Challengers this week in the Java in General forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • paul wheaton
  • Devaka Cooray
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • salvin francis
  • Mikalai Zaikin
  • Himai Minh

How to add weblogic 8.1 Web service runtime into Eclipse?

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

I am using Eclipse 3.1.2 with wtp version R1.0.3.

I am trying to host a web service through eclipse with weblogic 8.1.
I am using weblogic 8.1 is because i need to use JDK version 1.4.2.

Within Eclipse:
Window>Preferences>Web Services>Server and Runtime

Within Server and Runtime there is Server drop down and Web service runtime drop down for me to choose from.
For Server drop down i chose Generic BEA WebLogic Server v8.1 and for Web service runtime drop down, there is only a option Apache Axis for me to choose.

Is there any ways or guide to install weblogic 8.1 Web Service runtime into Eclipse, so that i can choose Weblogic instead of Apache Axis in the Web Service runtime?

Thanks alot and appreciate any help. Been looking through google whole day and can only hope to get some light from here.

Regards,
wai


Things i have tried.
Ignoring the Apache Axis option in Web service runtime drop down. I am able to host my web service with weblogic through eclipse.
In order to test if my web service is working, i have create a client with visual studio and i am able to detect the web service i have host and successfully link with the client.
When i try to invoke the method, it gave me a error of AXIS engine could not find target service to invoke.
Through this, it lead me to think the problem lies on the Web Service runtime drop down option.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic