• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Devaka Cooray
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • paul wheaton
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Martijn Verburg
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

Is It bug in web start?

 
Greenhorn
Posts: 18
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

I am totally frustrated with the parsing error

MissingFieldException[ The following required field is missing from the launch file: <jnlp>]
at com.sun.javaws.jnl.XMLFormat.parse(Unknown Source)
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.updateFinalLaunchDesc(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.prepareToLaunch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.launch(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.launchApp(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


why it is coming when every thing is fine. When i run the application in localhost it worked, but when i change to IP it is giving parsing error.
I tried saving the file through NetBeans , JEdit and also through notepad coshing Unicode UTF 8. here is my jnlp file.




I do not know why is it happening but it is really pissed me off , Or it is bug in web start that poorly process the xml file.
Any help will be appreciated.

 
Bartender
Posts: 11497
19
Android Google Web Toolkit Mac Eclipse IDE Ubuntu Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I think this might be the problem.

There is a white space between the " and the ?
 
Arshad Ali
Greenhorn
Posts: 18
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
That's works, thanks for reply
 
Are you okay? You look a little big. Maybe this tiny ad will help:
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic