This week's book giveaway is in the Java in General forum.
We're giving away four copies of Beginning Java 17 Fundamentals: Object-Oriented Programming in Java 17 and have ishori Sharan & Adam L Davis on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Beginning Java 17 Fundamentals: Object-Oriented Programming in Java 17 this week in the Java in General forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Rob Spoor
  • Paul Clapham
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Frits Walraven

Not able to redeploy my web service in eclipse

 
Ranch Hand
Posts: 54
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello Friends,

I am not able to re-deploy my web service in eclipse 3.5. When i launch it for the first time (Run on server option ) it works fine. But successive deployments are not working.
It errors out saying -

description The requested resource (/testService2/) is not available.
HTTP Status 404 - /testService2/

Thsi is my deploy.wsdd file (wsdl)
==================
<code>

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- Use this file to deploy some handlers/chains and services --><!-- Two ways to do this: --><!-- java org.apache.axis.client.AdminClient deploy.wsdd --><!-- after the axis server is running --><!-- or --><!-- java org.apache.axis.utils.Admin client|server deploy.wsdd --><!-- from the same directory that the Axis engine runs --><deployment xmlns="http://xml.apache.org/axis/wsdd/" xmlns:java="http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/java">

<!-- Services from HelloServiceService WSDL service -->

<service name="HelloService" provider="java:RPC" style="wrapped" use="literal">
<parameter name="wsdlTargetNamespace" value="http://test.com"/>
<parameter name="wsdlServiceElement" value="HelloServiceService"/>
<parameter name="schemaQualified" value="http://test.com"/>
<parameter name="wsdlServicePort" value="HelloService"/>
<parameter name="className" value="com.test.HelloService"/>
<parameter name="wsdlPortType" value="HelloService"/>
<parameter name="typeMappingVersion" value="1.2"/>
<operation xmlns:operNS="http://test.com" xmlns:retNS="http://test.com" xmlns:rtns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" name="getName" qname="operNS:getName" returnQName="retNS:getNameReturn" returnType="rtns:string" soapAction="">
<parameter xmlns:pns="http://test.com" xmlns:tns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" qname="pns:name" type="tns:string"/>
</operation>
<parameter name="allowedMethods" value="getName"/>

</service>
</deployment>

</code>

What am i missing ?

I created another test webservice, facing same problem with it as well.

Please help

 
Ranch Hand
Posts: 215
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi. In case you are using Axis 1.5.1 - I had the same problem (don't remember what I had to do to fix it) when using Axis 1.5.1 with Eclipse. The Axis tools in Eclipse support Axis 1.4. So I had to use Axis 1.4 for it to work with Eclipse tooling.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic