Win a copy of Five Lines of Code this week in the OO, Patterns, UML and Refactoring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Problem when deploy a portlet to Pluto portal

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have just started to learn portlet and portal, so I choose Pluto 2 portal to write and deploy my HelloWorld portlet.

But after deploy this portlet to /webapps in Tomcat, I can't use this portlet in Pluto portal, in the Pluto Admin page, I can't see my portlet in Portlet Applications dropdownlist (only /pluto & /testsuite), so how can I add my portlet to a page?

I 've tried with HelloWorldPortlet sample from Pluto wiki (and certainly, it's configured correctly), then deploy HelloWorldPortlet.war to Tomcat webapps (using Tomcat Web Application Manager page) But I still can't see new deployed Portlet in Portlets Application dropdownlist.

I am new in this area, hope your help!
 
I was her plaything! And so was this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic