• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Junilu Lacar
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Jesse Duncan
  • Frits Walraven
  • Mikalai Zaikin

Navigation is broken

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
When I enter a page in one of the groups, I can see the first page just fine :-)

When I try to navigate to one of the next (earlier) pages e.g. by clicking on the 2-button or the next-button I am not sent to the desired page.

The links for pressing the navigation buttons have this type of content:
http://forums/show/40/78
i.e. something is missing.
 
Ranch Hand
Posts: 279
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am also having the same issue.

Thanks.
 
Sheriff
Posts: 14691
16
Eclipse IDE VI Editor Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
This is related to this, and is under investigation.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic