Win a copy of Five Lines of Code this week in the OO, Patterns, UML and Refactoring forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Unable to View Applications/Resources on the WebSphere console

 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi ,

I have setup WebSphere 7.0 and have installed a sample application . It shows in the System Out log that the application got deployed properly . I can even access the application on the https port , but the problem is I am not able to view the application or its related resources (JDBC, DataSource) on the admin console . I can see that there are 3 application present , but I am not able to see the list of applications .

I have checked the logs and did not find any error ? Can anyone please help me in identifying the issue .

Thanks
Filename: WAS_console_enterpriseApps.bmp
File size: 479 Kbytes
 
Slideshow boring ... losing consciousness ... just gonna take a quick nap on this tiny ad ...
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic