• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Devaka Cooray
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Knute Snortum
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Ron McLeod
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Ganesh Patekar
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Carey Brown
  • Tim Holloway

XML insert not happening in my code

 
Ranch Hand
Posts: 56
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Menus>
<appMenu>
<mainMenu id = "1" name = "Home" alias = "home" uType = "a" status = "a" parentId = "0" orderBy = "1" width = "" img = "" link = "" >
<subMenu id ="2" name = "SUBaa" alias = "aa" uType = "a" status = "a" parentId = "1" orderBy = "2" width = "" img = "" link = "" >
<gSubMenu id ="" name = "" alias = "" uType = "" status = "" parentId = "" orderBy = "" width = "" img = "" link = "" />
</subMenu>
</mainMenu>
</appMenu>
</Menus>



Input comes from jsp. If the parent id = 0 means it will be main menu otherwise it will be submenu. example. MenuName is "News" , parent id=0. In that case i need to clone from <mainmenu> tag and need to change the attributes and update with existng tree.

My case - clone and insert was not happening if any one found helps me it will be great help to me.

Thanks
Saran.


Hi it was updating in my XML, but it not reflecting in my current workspace.

My problem is - i using RAD 7.5 and my mainmenu xml is "/WEB-INF/MainMenu.xml";but its updating here E:\Struts Project\Rad7.5\Version\ver_0.1\.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp0\wtpwebapps\aeWebPortal\WEB-INF\MainMenu.xml.

Its not reflecting here in "/WEB-INF/MainMenu.xml".

Please tell me as soon as possible


Still its not working! what i need to change please tell me as soon as possible!
 
Author
Posts: 12617
IntelliJ IDE Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Welcome to JavaRanch!

Please UseCodeTags when posting code or configuration. Unformatted code and configuration is unnecessarily difficult to read. You can edit your post by using the button.
 
Marshal
Posts: 24594
55
Eclipse IDE Firefox Browser MySQL Database
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I see. So your RAD starts up a server, which is a separate process with a different directory structure. And you update an XML document in that server's directory structure. That looks like a fairly reasonable thing to do.

But what would be the point in having the server also update some file somewhere else? (That's the one in RAD which you thought would be updated.) In real life when you deploy your server, there isn't going to be a RAD environment anywhere on the machine.
 
saravanan sambandam
Ranch Hand
Posts: 56
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hey, Still it is not working actually what i need to change please give me some step by step method.

I am getting struggle now.


Thanks
Saran.
 
Sheriff
Posts: 10445
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

saravanan sambandam wrote:Hey, Still it is not working actually what i need to change please give me some step by step method.



Did you try running it outside of RAD (or for that matter, outside of any IDE)?
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!