• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

unable to login to WAS console for 6.0.1.5

 
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Guys,
after enabling the security i couldn't login to the WAS console. Facing this issue,


[9/1/10 18:58:03:221 CEST] 00000040 SystemOut O WMM-UR: WMM initialzation failed, using Direct Access
[9/1/10 18:58:03:524 CEST] 00000049 ServletWrappe A SRVE0242I: [adminconsole] [/ibm/console] [/logon.jsp]: Initialization successful.
[9/2/10 9:55:40:496 CEST] 00000040 ServletWrappe A SRVE0242I: [adminconsole] [/admin] [RedirectServlet]: Initialization successful.


After this message i am getting the same screen again. please help me to resolve this issue.
 
Our first order of business must be this tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic