• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

RAD7.0 Server is not starting

 
Ranch Hand
Posts: 59
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,

My RAD7.0 Server is not starting. I am not getting any error message in the console while starting the server. The server status is always showing as starting...
Please help me to resolve this issue.

Regards,
-Balaji.S
 
author & internet detective
Posts: 40035
809
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did it work in the past? If so, you might try recreating the server profile.
 
Greenhorn
Posts: 20
Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Balaji

What do you mean for "RAD7.0 server"? Are you referring to WAS 7.0 being used in RAD 7? Also, it could be good if you attach some logs
 
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic