• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Struts1.2 and Tiles

 
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Could anyone tell me that how Tiles work in Struts1.2? I used Tiles in Struts1.1. Apperantly there are some changes in Struts1.2 about using tiles. In web.xml file, when I add a Tiles Plugin, WSAD tells me that invalid data for attribute "property". Could anyone give me a hint/

Thanks.
Kev

 
Ranch Hand
Posts: 354
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
make sure you have (and tiles-def.xml DTD declaration is pointing to) the latest DTD (probably tiles-config_1_2.dtd). again, it's only a WSAD warning and can be probably ignored unless your console shows error(s).
 
Kev lam
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for your reply. I thought the bad definition of Tiles plug-in caused Tiles not working in my app. Apprently it's not. I think the reason is using Multiple modules and Tiles.

I put the following code in the struts-config.xml and Struts can find my home page.


But in one of the module config file,struts-config-samplemodule.xml, I put the similar code. The files cannot be found.

in struts-config-samplemodule.xml file,


Do you have any idea what I am doing wrong here? I really appreciate your help.

Thanks.
Kev
 
alan do
Ranch Hand
Posts: 354
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
when you defined your tiles plugin, did you set the property of moduleAware? e.g. <set-property property="moduleAware" value="true"/>
 
Kev lam
Greenhorn
Posts: 14
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Alan. You are right. I forgot setting it to module-aware mode. It works now.

I really appreciate your help.

Kev
 
What's a year in metric? Do you know this metric stuff tiny ad?
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic