• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

No nothing works

 
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
This is very simple and not score runs below my web.xml and jsp calling xhtml

web.xml


jsp


My XHTML(.jsf)


My Faces-Config

When I right click on top of the jsp file and give: Run As > Run On Server > JBoss
I got the following message: Internet Explorer can not display this page. Amazingly, my default browser is Firefox and not IE.
What do I do?
 
security forum advocate
Posts: 229
1
Android Flex Google App Engine
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
There are default browser preferences in your IDE. Try changing that. Also it would be helpful if you could post the server log so we can check what is the problem here.
 
Alan Duke
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
This is the Server Log

 
Sai Hegde
security forum advocate
Posts: 229
1
Android Flex Google App Engine
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
looks like jboss started but with many errors. You'd need to fix those startup errors first.
 
Alan Duke
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I installed Tomcat operate there. And have tested with JBoss also worked. I do not know what really happened. I do not know well the JBoss for this type of configuration.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic