• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Applet not loading images

 
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi my images are not loading when I run my applet. My applet seems to be working but my neko animation is not loading at all! I have heard things about .gif images not working with the eclipse ide but anyway there is some information about the stuff i use and the code of the applet.

Information:
Operating system: Vista
IDE for java: Eclipse
JDK: update 24 I believe
Writing code in: Java 1.1

Code:
 
Adam Preston
Greenhorn
Posts: 24
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
HI, Fixed the problem it was on line 74:


gotta change that to


 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic