• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Servlets-4a

 
Ranch Hand
Posts: 79
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm having trouble with one of my jsp files. This is the Orion response when I execute the hyper-link...

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

c:\orion>java -jar orion.jar
Auto-unpacking C:\orion\applications\videos.war... done.
Orion/2.0.7 initialized
Auto-deploying file:/C:/orion/applications/videos/ (Previous deployment not foun
d)...

...and nothing gets sent through the servlet. Is it a path or jsp problem?

Thanks!
 
John Abong
Ranch Hand
Posts: 79
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Also...default works and Servlets-3b still works...
 
Sheriff
Posts: 9099
12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Those look like normal deployment messages. What exactly do you mean by "nothing gets sent through the servlet"? What url are you using? Do you get an error message on the screen or in the orion console or in the orion logs?
 
John Abong
Ranch Hand
Posts: 79
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I loaded the controller/servlet with a dummy string-value to verify the action of the controller/servlet forwarding the model/data to the viewer/jsp.

URL is...
/videos/servlet/VideoServlet
As stated in 4a...

...You can use these files without modification for this project.



I'm finding that changing the order of addActionHandler()statements produces different results (as expected), but I'm not getting the desired results based on the URL. The server keeps serving the same page.
 
village idiot
Posts: 1207
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I think you're looking in the right place. If I remember correctly (!) I hit a similar snag at this very spot. It either had something to do with the order in which the handlers appeared, and/or a capital letter in one of the strings being passed in one of the addHandlers. It was a while ago, but I seem to recall finding a typo after a long session of trying to get this very thing to work. Good luck.
 
John Abong
Ranch Hand
Posts: 79
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks, Carol. I know the drill by now.

1. Try things for a week or two,
2. send an S.O.S. to the Cattle Drive forum,
3. get a second wind and see the answers that were there the whole time.

Ready for stage 3...
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic