• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

servlet deployment descripter

 
Ranch Hand
Posts: 70
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am creating a web application using some init param for servlet.
I am using tomcat 6.
When I am using a '&' character in init param value tag I am getting error.
What may be the reason.

Regards
Abani
 
Ranch Hand
Posts: 754
Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
What is the error? Could you post the code of the init here?
 
clojure forum advocate
Posts: 3479
Mac Objective C Clojure
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Properly you need to encode the "&" character.
& a m p ;
Or try the unicode definition: \u0026
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic