• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

misspell in BlackBeltFactory link (user's profile info)

 
Ranch Hand
Posts: 47
Eclipse IDE Oracle Java
  • Likes 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,

there is misspell in link providing to knowledgeblackbelt.com site when user choose to show his belt in profile information
currently it is 'knowlegeblackbelt.com' (missing 'd' in 'knowledge')

regards

t.
 
author & internet detective
Posts: 40198
816
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Fixed. Thanks for bringing it to our attention.
 
Ranch Hand
Posts: 1609
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Jeanne Boyarsky wrote:Fixed. Thanks for bringing it to our attention.



Is it? I click the belt of the users in their posts, for instance yours (black one) which I suppose is linked to http://www.knowlegeblackbelt.com/#!User/boyarsky and it gives me
"Network Error (dns_unresolved_hostname) "

Not sure if the "Network Error" is at my end.
[ I have not used belts so far, so I am just guessing and I do think there is something needs to be fixed. Sorry if it is all ok.]
 
Sheriff
Posts: 10445
227
IntelliJ IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Yeah, it looks like it's still missing the 'd'. I'm not sure, but I think Jeanne meant that the fix has been made in the code but might not have been pushed into production yet.
 
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Posts: 40198
816
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Really fixed. I did change it on the server yesterday. Forgot to press save though. That's important!
 
Akhilesh Trivedi
Ranch Hand
Posts: 1609
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
 
Consider Paul's rocket mass heater.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic