• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Piet Souris
Bartenders:
  • Mike London

Struts allpication not loading

 
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am using OC4J as my application server.
When I try to run my application it says page not found. The OC4J container has initialized properly.

Previously when I placed the war file in the application directory, it didnot deploy. Then I had to make an entry in applixation.xml.

I am wondering if a similar entry needs to be done in some other file.

The same application is running in Tomcat.

Plzz help!!
 
author & internet detective
Posts: 41502
881
Eclipse IDE VI Editor Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Prakash,
Welcome to JavRanch!

Tomcat is a web container - which means it runs war files. OC4J is an application server - which means it runs EARs.

We have an Oracle/OAS forum where people are more likely to know about deploying to OC4J.
 
prakash pai
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the link!!
But we do have the same war application deployed using OC4J in a unix server. I am trying to do this in my windows machine.
 
prakash pai
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
The problem got resolved
U need to make an entry in http-web-site.xml

Thanks!!
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic